Spørgsmål og svar

Hvad betyder Albedo?

Albedo er et mål for reflekterende evne. 1,00 albedo betyder, at alt lyset reflekteres fra overfladen og 0,00 betyder, at intet lys reflekteres. Jo hvidere overfladen er, jo højere er albedoværdien. Et sort objekt reflekterer ikke noget lys, hvilket betyder, at dets albedo er 0.00. Sne kan på den anden side have en albedoværdi på 0,9 = 90% refleksion.

Skal der sprayes meget på?

Nej, alle sprays skal påføres i et tyndt lag for bedste effekt. Undgå at sprøjte længe det samme sted, da malingen kan løbe og et tykt lag er mere udsat.

Sørg altid for at afdække godt og brug eventuelt en skabelon.

Hvor lang tid vil en 200ml dåse Albedo100 holde?

Når der sprøjtes, bruges ca. 1,18ml/ sek. Derfor vil en 200ml spray vare ca. 100 sprays. Svarende til fuld spray i ca. 3 min.

Hvordan virker sprayen?

Alle Albedo100 Reflective Sprays, reflekterer lyset i samme retning som det lys, der rammer genstanden. Så når du rammes af lyset fra en bil, er det kun passagerer i bilen, der vil se refleksionen. Personer der står i en “forkert” vinkel, vil ikke se refleksionen.

Vores anbefaling, er at sprøjte på lave områder, da kørelyset normalt vil være rettet mod jorden. Benene er et godt sted at sprøjte. Kombinationen af, ​​at være tættere på jorden, og at der er bevægelse øger synligheden markant.

Hvad indeholder Albedo100 ”Invisible Bright” og ”Horse and Pets”?

Indholdet består blandt andet af en gennemsigtig lim, reflekterende mikrokugler og drivgas (butan/propan gas-blanding). For at optimere vedhæftning til forskellige overflader, afviger formlen i de forskellige sprays.

Er Albedo100 ”Invisible Bright” og ”Horse and Pets” farligt?

Albedo100 Reflective Spray er ikke farlig, men som med alle sprays skal det bruges efter hensigten og ikke af børn. Bare spray på steder med god ventilation, helst udenfor. Sprøjt ikke tæt på øjnene, munden eller næsen, og inhaler ikke sprayen.

Er Albedo100 ”Light Metallic” farligt?

Albedo100 ”Light Metallic” kan sidestilles med en almindelig spraymaling. Den bør derfor kun påføres udenfor, da god ventilation er et krav. Som med alle sprays, under kategorien maling, skal det bruges efter hensigten og ikke af børn. Sprøjt ikke tæt på øjnene, munden eller næsen, og indhalér ikke sprayen.

Kan Albedo100 Reflective ”Invisible Bright” og ”Horse and Pets” irritere huden?

Albedo100 Reflective Spray er lavet af komponenter, der ikke irriterer huden. F.eks. anvendes en lim, som svarer til den typer der bruges på de fleste plastre. Men hvis du er følsom, bør du passe på og undgå direkte kontakt med huden.

Kan Albedo100 Reflective Spray ”Invisible Bright” hæfte på alle materialer?

”Invisible Bright”, klæber bedst på tørre tekstiler og virker optimalt på materialer såsom jeans, fleece, bomuld osv. Sprayen er mindre hæftende på plast, metal og nylon.

Er der noget ”Invisible Bright” ikke bør sprøjtes på?

Du kan sprøjte på alt tøj. Det er imidlertid meget vanskeligt at fjerne fra læder.

”Invisible Bright” påvirker ikke overfladen, struktur, følelsen eller tøjets/tekstilets farve.

Jeg sprøjtede ”Invisible Bright” på mine jeans, men jeg kan ikke se nogen effekt?

Hvis du følger vejledningen, vil du få en overflade af spray, som er usynlige i dagslys, men lysreflekterende. Så du bør ikke kunne se det sprayede område, medmindre du kaste lys på det. Efter kraftig omrystning, skal sprayen kun sprayes kort på tøjet, da der ved konstant spray ét sted ellers vil komme en lysegrå synlig effekt på tøjet.

Du skal dog ikke sprøjte på våde overflader. Spray på tør overflade, ellers vil meget af den reflekterende effekt forsvinde. Hvis du ikke ser en reflekterende effekt, vil det normalt afhænger af, hvordan du har sprayet. Den bedste måde at kontrollere resultatet på, er at: Holde en lommelygte i øjenhøjde og lyse på det sprøjtede areal. Tag et billede med mobiltelefonen med blitz, og se på billedet. Sid i en bil, tænd forlygterne, og se det sprøjtede objekt fra afstand.

Hvor lang tid vil ”Invisible Bright” forblive effektiv på tøjet?

Hvis du følger vejledningen vil et sprayede område holde ca. 10 dage. Effekten nedsættes/forsvinder ved slid og vask – ikke regn. Du kan altid kontrollere effekten ved at tage er foto med din mobil med blitz i et mørkt rum.

Effektens varighed, afhænger også af flere faktorer. De vigtigste faktorer er, hvis den sprøjtede overflade udsættes for mekanisk slitage, hvilket materiale du har sprøjtet på, og mængden af ​​spray. Under normale forhold og slid, vil sprayen på eks. Jeans holde ca. 10 dage. Da effekten gradvist slides af, anbefaler vi, at justerer effekten løbende ved at tilføje mere spray. Når du vasker dit tøj, vil sprayen forsvinde helt, hvilket betyder, at processen skal gentages.

Hvordan fjerner jeg ”Invisibe Bright” fra mit tøj?

Albedo100 ”Invisible Bright” og ”Horse and Pets”, forsvinder ved vask. Hvis den ikke forsvinder helt, har du sikkert sprøjtet meget på og for tæt på overfladen. Men sprayen vil forsvinde med tiden. Læg tøjet i vand og sæbe/rengøringsmiddel og gnid omhyggeligt overfladen med hånden. Husk, at Albedo100 ”Permanent Metallic” er permanent og kan derfor ikke fjernes uden brug af opløsningsmiddel – ligesom en spraymaling.

Hvordan kan jeg sprøjte symboler og tekst?

Det bedste resultat opnås, hvis du skærer teksten eller mønster ud i en papir- eller plastikskabelon. Spray på skabelonen for at opnå skarpe kanter.

Husk at afdække rigeligt rund om objektet, da der kan være stor spredning.

Jeg ønsker at sprøjte min cykel el. lign, og tænker om der er et produkt, der er slidstærkt og vandafvisende?

JA! I dette tilfælde skal du bruge Albedo100 ”Light Metallic”. Det er en grå permanent oliebaseret spray, der er vejrbestandig og du kan vaske cyklen uden den går af. Sørg for at påføre i et tyndt lag, for bedste resultet. Effekten er forbløffende på hjulene på barnevogne, cykler, porte, postkasser, kajakker, skraldespande, værktøj, metal, lakerede overflader, fortove, hegn, nylon tekstiler, cykelhjelme mv.